dinsdag 4 november 2014

Quiche met tonijn

Quiche Tonijn (2/4 personen)

Ingrediënten: 
200 gr champignons
2 tomaten
1 uit
2 lente uitjes
1/2 gele paprika
zakje geraspte kaas
1 teentje knoflook
peper / zout 
2 blikjes tonijn (uitgelekt)
150 ml kookroom
10 eieren.
7 velletjes bladerdeeg

Bereiding:
Doe de eieren in een beslag kom, snij de tomaat, champignons, ui, paprika en lente-ui in stukjes en voeg dit samen met de room, de kaas en de uitgelekte tonijn toe aan de eieren en kluts het geheel goed door. Voeg naar behoeven zout, peper en andere kruiden/specerijen toe
Smeer een springvorm in met olie en leg de vellen bladerdeeg in de bodem van de vorm en de halve zijkant goed bedekt zijn.
Giet het mengsel in de springvorm.
Zet de springvorm in een op 180 gr voor verwarmde oven en bak de quiche in 40/45 minuten af.
De quiche kun je zowel warm als koud eten. Heerlijk met een salade

Eet smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten