Ingrediënten:
4 stronkjes witlof
100 g taugé
150 g sugar snaps
250 g gamba's diepvries
1 teentje knoflook
1 rode peper
2 el olijfolie
2 el chilisaus
zout
Bereiding:
Spoel de bevroren gamba's af met koud water.
Schenk kokend water op de eiermie en laat 10 minuten staan.
Snijd de knoflook in grove stukjes en verwijder de zaden van de rode peper en snijd deze in ringen. Grove ringen snijden van de witlof, zeker 2 cm breed.
Verhit de wok, voeg vervolgens de olie toe. Voeg de gesneden knoflook en pepers toe. Goed omgooien en vervolgens de peultjes en witlof toevoegen.
Taugé en gamba’s toevoegen. Trek de noedels los en laat deze uitlekken voordat deze aan de wok worden toegevoegd. Schenk de chilisaus erbij en gooi nogmaals om.
Serveer in een kom.
4 stronkjes witlof
100 g taugé
150 g sugar snaps
250 g gamba's diepvries
1 teentje knoflook
1 rode peper
2 el olijfolie
2 el chilisaus
zout
Bereiding:
Spoel de bevroren gamba's af met koud water.
Schenk kokend water op de eiermie en laat 10 minuten staan.
Snijd de knoflook in grove stukjes en verwijder de zaden van de rode peper en snijd deze in ringen. Grove ringen snijden van de witlof, zeker 2 cm breed.
Verhit de wok, voeg vervolgens de olie toe. Voeg de gesneden knoflook en pepers toe. Goed omgooien en vervolgens de peultjes en witlof toevoegen.
Taugé en gamba’s toevoegen. Trek de noedels los en laat deze uitlekken voordat deze aan de wok worden toegevoegd. Schenk de chilisaus erbij en gooi nogmaals om.
Serveer in een kom.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten