vrijdag 13 januari 2017

Gevulde Kipfilet met paprika en feta

Gevulde kipfilet met feta en paprika
2-4 personen
Ingrediënten:
1 kipfilet per persoon.
1 blok witte kaas (feta)

1 rode paprika
Knoflook
Zout
Peper
Rozemarijn
Paprikapoeder
Thijm

Bereiding:Snij de kipfilets in twee gelijke plakken, dek ze af met folie en sla ze me een vleeshamer vlak. (ipv een vleeshamer kan je ook een steelpan gebruiken.

Snijd de de paprika`s in hele kleine reepjes. Snijd de feta in lange, dunne plakken.Bestrooi de kipfilet met de kruiden en het zout en de peper. 
Leg de feta op de kipfilet. Leg op de feta de reepjes paprika.
Rol de kipfilet strak op en leg ze in een ovenschaal. leg de eventueel overige paprika reepjes tussen de filets in de ovenschaal.
Besprenkel de kipfilets met wat (olijf)olie. 

Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven en bak de filets op 200 graden in 30 minuten gaar.

Heerlijk met sla en gebakkenaardappelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten