Dronken Aardappeltjes
(2 personen)
Ingrediënten:
4 aardappelen
4 aardappelen
2 teentjes knoflook
Rozemarijn
Zout / Peper
4 eetl. Olijfolie
1/2 blikje bier
Bereiding:
Snij de aardappels in schijfjes en bestrooi ze met peper en zout. Besprenkel de ovenvast schaal met olijfolie en voeg de aardappelschijfjes toe. Snijdt de knoflook en rozemarijn en bestrooi deze over de schijfjes. Besprenkel het geheel met de rest van de olijfolie.
Snij de aardappels in schijfjes en bestrooi ze met peper en zout. Besprenkel de ovenvast schaal met olijfolie en voeg de aardappelschijfjes toe. Snijdt de knoflook en rozemarijn en bestrooi deze over de schijfjes. Besprenkel het geheel met de rest van de olijfolie.
Voeg 1/2 blikje bier toe en zet het geheel voor 40 minuten in een op 200 gr. voorverwarmde oven.
I.p.v. Bier kun je ook witte wijn gebruiken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten