maandag 9 maart 2015

Broccoli roomsoep / cream soup

Broccoli Roomsoep / Cream soup
3 á 4 personen / Persons

Ingrediënten: 
2 stronken Broccoli 
125 gram spekjes
200 ml room 
2 teentjes knoflook
2 liter water 
2 (runder) bouillonblokjes

Bereiding:
Bak de spekjes aan in een soeppan. Snijd de Broccoli in stukken en voeg ze toe aan de uitgebakken spek. Voeg een halve liter water toe en kook het geheel volledig gaar.
Snijd de knoflook in stukjes en voeg deze toe.
Voeg de rest van het water en de bouillonblokjes toe. 
Laat geheel goed door koken. Gebruik een staafmixer om het geheel tot een gladde massa te mixen. 
Voeg de room met een garde toe en roer het geheel goed door. Eet smakelijk.


Ingredients:
2 stalks Broccoli
125g bacon
200 ml of cream
2 cloves garlic
2 liters of water
2 (bovine) stock cube

Preparation
Fry the bacon in a large pan. Cut the broccoli into pieces and add them to the fried bacon. Add half a liter of water and cook fully cooked.
Cut the garlic into small pieces and add them.
Add the rest of the water and the stock cubes.
Let everything thoroughly cook. Use a blender to mix everything until smooth.
Add the cream with a whisk and stir it well. Bon Appetit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten