dinsdag 16 december 2014

Gevulde paprika met gehakt en feta



Gevulde paprika met gehakt en feta
(2 personen)

Ingrediënten:
2 Gele paprika's
Plak Feta
300 gr. gehakt
Blikje mais
1 ui
Zout, Peper en Knoflook
200 gr (ongekookte) rijst

Bereiding:
Kook de rijst
Rul het gehakt met zout, peper en knoflook en de gesneden uit. Voeg de mais toe en laat het nog 2 minuutjes meebakken.
Snij de feta in blokjes
Snij de paprika's in de lengte door de midden en verwijder het zaad.
Plaats de 4 halve paprika in een oven schaal en besprenkel met olijfolie.
Vul de paprika met het gehaktmengsel en voeg de blokjes feta toe.
Zet de schaal in een op 200 graden voorverwarmde oven laat het geheel in 20 minuten garen.

Serveer het met de gekookte rijst en b.v. een frisse tomatensalade


Geen opmerkingen:

Een reactie posten