Wokgarnalen met Bladspinazie in Rochefortsaus
(2 personen)
(2 personen)
Ingrediënten:
300 gr Bladspinazie
300 gr diepvries wokgarnalen
1 eetl soyasaus
100 gr cherrytomaten
1 pakje rochefortsaus
200 gr rijst
1 eetl kerrie
2 eetl (olijf) olie
Bereiding:
Zet een pan met ruim water op het vuur en voeg de rijst toe als het water kookt. Voeg een eetl kerrie toe en laat het geheel 10 minuten koken. Giet de rijst af en laat het nog 8 minuten doorgaren.
Roerbak de spinazie in 3 minuten gaar in een beetje (olijf)olie.
Roerbak de in soyasaus gemarineerde garnalen in 3 minuten gaar.
Snijdt de cherrytomaten in 4-en en voeg ze toe aan de garnalen. Voeg de bladspinazie toe en wok het geheel goed door.
Voeg het pakje rochefortsaus toe en verwarm het geheel goed door (niet koken)
Zet een pan met ruim water op het vuur en voeg de rijst toe als het water kookt. Voeg een eetl kerrie toe en laat het geheel 10 minuten koken. Giet de rijst af en laat het nog 8 minuten doorgaren.
Roerbak de spinazie in 3 minuten gaar in een beetje (olijf)olie.
Roerbak de in soyasaus gemarineerde garnalen in 3 minuten gaar.
Snijdt de cherrytomaten in 4-en en voeg ze toe aan de garnalen. Voeg de bladspinazie toe en wok het geheel goed door.
Voeg het pakje rochefortsaus toe en verwarm het geheel goed door (niet koken)
Schep de rijst op een bord en giet de saus er over heen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten