vrijdag 9 januari 2015

In­di­a­se kriel­tjes met bloem­kool, peultjes en Kip

In­di­a­se kriel­tjes met bloem­kool, peultjes en Kip
(4 personen)

Ingrediënten:
800 g kleine krieltjes
1 theelepel Koriander
1 theelepel Thai Lemonpoeder
1 theelepel Pat Thai Kungpoeder
Mespuntje Chilipoeder
1 teentje Knoflook
500 g Kipfilet
450 g bloemkoolroosjes
200 g peultjes

Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze. Bak ze in olijfolie bruin op hoog vuur in een koekenpan.
Blancheer de bloemkool en de peultjes 4 min in kokend water
Verhit olie in een hapjespan en bak de aardappelen goed gaar. Voeg de kip toe. Roer regelmatig om. Voeg de bloemkoolroosjes en de peultjes toe
Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten